Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Møller Bil Jessheim har vi alt du trenger til din Škoda

Er du på jakt etter en helt ny bil eller en fin bruktbil? Møller Bil Jessheim har lang erfaring og vil hjelpe deg med å finne bilen for deg og dine behov. Vi selger et stort utvalg av nye og brukte biler fra Škoda, samt utfører en rekke tjenester innen service og reparasjon. Vi har et eget skadesenter, der vi kan utføre alle typer reparasjoner av bilen din. Hos oss kan du også få hjelp til dekkskifte, og vi har et dekkhotell slik at dekkene blir lagret optimalt til neste sesong.

Ønsker du prøvekjøring? Vi har et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg. Vi tilbyr også gunstige avtaler for leasing av bil og finansiering fra Škoda Financial Services.

Vi tilbyr et bredt serviceprogram for Škoda og har dyktige medarbeidere som alltid setter kundene i fokus og strekker seg det lille ekstra. Medarbeiderne våre er stolte av merkevaren, har høy kompetanse og gjør sitt ytterste for at du skal bli fornøyd hos oss.

Møller Bil Jessheim er en bilforhandler som har solid erfaring med bil, og ble etablert allerede i 1947. Vi holder til i trivelige lokaler i Energiveien 1-2 på Jessheim, og i dag eies vi av MøllerGruppen. Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.